Bliv medlem

Et medlemsskab af Slow Food giver dig adgang til alle Slow Food-arrangementer i hele verden. Du vil typisk få rabat på at deltage i arrangementerne som medlem af Slow Food. Derudover får du et nyhedsbrev fra det internationale hovedkvarter, hvor du kan læse mere om de aktiviteter, Slow Food har sat i gang verden over. Husk også at melde dig til vores eget nyhedsbrev – det kan du også gøre selv om du ikke er medlem, så kan du se, om arrangementerne er noget for dig.

Priser
Et-årigt medlemsskab: DKK 420,-
Et-årigt parmedlemsskab: DKK 530,-
Tre-årigt medlemsskab: DKK 1200,-
Tre-årigt parmedlemsskab: DKK 1500,-
Støttemedlemsskab: DKK 840,-
Støttemedlemsskab (par): DKK 950,-
Ungdomsmedlemsskab (under 26): DKK 210,-
Ungdomsmedlemsskab (par): DKK 320,-

Hvis du vil være medlem af Slow Food, skal du melde dig ind i foreningen på den internationale hjemmeside, www.slowfood.com, på følgende vis:

Vælg land
Vælg medlemsskabstype

VIGTIGT: Udfyld alle felter, der er markeret med en stjerne (First name, Last name, Date of birth, Sex, Street address, Country, City, Postal code, Telephone, Profession, Email)

Hvis du vil forny dit medlemsskab, skal du også udfylde “Membership number”
Vælg foretrukket sprog
Vælg convivium – Slow Food Fyn.
Sæt kryds i boksen ” Tick the box and you will receive communications and publications from Slow Food only in electronic format (apart from the membership card/s)”

VIGTIGT: Sæt kryds i boksen “In accordance with Italian legislative decree no. 196/03 I hereby grant permission for the use of my personal information for Slow Food association purposes and activities”

HUSK: Hvis ikke du har udfyldt alle de obligatoriske felter og sat kryds i at Slow Food må bruge dine oplysninger til at sende mails og andet materiale til dig, virker knappen “Continue” ikke – den bliver først aktiv, når alt er udfyldt korrekt!

Du er først medlem, når du har betalt med kreditkort – bliver du ikke sendt videre til en betalingsside, hvor du har lejlighed til at indtaste kreditkortoplysninger, så henvend dig til formand Karen Louise Bencke, karenlouise.bencke@gmail.com, med en beskrivelse af hvad der gik galt og hvilke fejlmeddelelser, du har fået (det er ikke nok at skrive »det virker ikke« … i så tilfælde vil det højst sandsynligt være fordi der er nogle oplysninger, der mangler, jf ovenfor).